עוגות קישואים כשרות מהמזרח התיכון עם רוטב טחינה
מתכון נטול לקטוז וצמחוני זה מגיש 25 . מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-85 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, מלח כשר, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו כבש צלוי מזרח תיכוני עם רוטב טחינה, קבב Kofta המזרח תיכוני עם רוטב לימון-טחינה, ו לחם שטוח מזרח תיכוני עם חצילים, רוטב טחינה וזעתר (מתכונים דומים).
הוראות
הנח מסננת בכיור. באמצעות מעבד מזון או פומפיה ידנית, לגרוס את הקישואים ולהעביר אותו למסננת (או באח ישירות לתוכו).
מפזרים את הקישואים בנדיבות עם המלח. אפשר לקישואים להפריש נוזל, כ -20 דקות, לשטוף תחת מים זורמים מגניבים, ולאחר מכן לסחוט עם הידיים או במגבת מטבח כדי להסיר כמה שיותר נוזל שנותר ככל שתוכל.
להעביר את הקישואים לקערה גדולה ולהוסיף את שאלוט, שום וכמון. טעם מתבלים במלח, במידת הצורך.
מערבבים היטב ומערבבים בשמן זית, אבקת אפייה, קמח וביצה.
קמח את הידיים בקלילות וליצור את התערובת לתוך 24 סיבובים על 2 אינץ ' בקוטר. לשטח את הסיבובים ולהניח על צלחת. (הקישואים יכולים להתבצע קדימה ומקורר, במשך 2 עד 3 שעות.)
כדי להפוך את רוטב הטחינה, לשלב את כל החומרים בתוספת 1/4 ל 1/3 כוס מים בקערה בינונית או טבילה בלנדר מיכל להתמזג עם בלנדר טבילה עד עקביות מגיע קרם עבה. לחלופין, להשתמש בבלנדר רגיל. אם התערובת נראית עבה מדי, להוסיף יותר מים על ידי כף, מיזוג לאחר כל תוספת. התאם את התיבול והקור, אם תרצה.
במחבת גדולה, לחמם את שמן קנולה על חום בינוני עד קצת תערובת קישואים מיד רוחש כאשר הוסיף.
מוסיף את עוגות קישואים ו sauté עד הזהב בתחתית, על 2 דקות. הפעל, לחץ כדי לשטח ו sauté על 1 דקה יותר. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד העוגות נעשות דרך, 5 עד 8 דקות, פונה פעם אחת. בינתיים, מניחים מגבות נייר על מתלה תיל. כאשר העוגות נעשות, להעביר אותם למדף ולכתים את צמרות עם מגבות נייר נוספות.