עוגות קישואים עם ציפוי גבינת שמנת
המתכון עוגות קישואים עם ציפוי גבינת שמנת מוכן בסביבות שעה 1 והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, אגוזי מלך, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות קישואים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגות קישואים מתובלות עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות קישואים אננס עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
קו 18 כוסות מאפין עם ספינות נייר.
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה גדולה rimmed ואופים עד קלוי, כ 7 דקות.
בקערה בטוחה למיקרוגל, לכסות את הצימוקים עם ברנדי ומיקרוגל עד חם, 30 שניות.
בואו להתקרר ולאחר מכן לנקז.
בקערה בינונית, לטאטא את הקמחים עם סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון, מלח ופלפל. בקערה גדולה, לטאטא יחד את השמן, סוכר חום, סירופ מייפל, וניל וביצים.
לסחוט את הקישואים יבשים. מערבבים את האגוזים, צימוקים, קישואים וג ' ינג ' ר לתוך החומרים הרטובים.
מוסיף את החומרים יבשים בקבוצות קטנות עד משולב היטב. כפית את הבלילה לתוך כוסות מאפין ואופים עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נלחץ קלות, על 25 דקות.
להעביר מתלה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערה, לנצח את גבינת שמנת עם החמאה עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר של הממתקים, הוניל, הקינמון והכתום ומכים עד מעורבב היטב.
מורחים את הציפוי על העוגות ומגישים.