עוגות קפה מלאות אגוזים
עוגות קפה מלא אגוז הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. ראש לחנות לאסוף שמרים, מלח, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני בלתי ניתן לשיפור של 8%. מתכונים דומים: עוגות קפה מלאות גבינה, מאפינס אגוזי קפה עם זיגוג קפה (דל פחמימות וללא גלוטן), ו סטולן מלא אגוזים.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים 1 כף סוכר במים חמים; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את הביצים, החמאה, החלב, המלח, 5 כוסות הקמח ושאר הסוכר; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק). מכסים ומקררים למשך הלילה.
למילוי, בקערה קטנה, שלבו את הסוכר החום, הקמח והקינמון; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
אגרוף בצק למטה. על משטח מקומח מגלגלים ל -21 אינץ'. מעגל; לחתוך לארבעה טריזים.
מורחים מילוי על הבצק עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מגלגלים כל טריז מהקצה הרחב.
מניחים צד נקודה כלפי מטה על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול. עקומה מסתיימת ליצירת סהרונים.
חותכים חריצים במאפה. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
שלב מרכיבי זיגוג; מזלפים מעל עוגות קפה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת קפה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "