עוגות קציצות מנטה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 492 קלוריות. 13 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מרשת המזון דורש אבקת קקאו בתהליך הולנדי, סודה לשתייה, סוכר חום וחלב חמאה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 24%. מתכונים דומים: עוגות קציצות מבושלות, מנטה פטי פאי, ו עוגת פטי מנטה.
הוראות
1
הכינו את הקאפקייקס: מקמו מתלה באמצע התנור וחממו מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מכניסים את החמאה, אבקת הקקאו ו -3 / 4 כוס מים לקערה בינונית המתאימה למיקרוגל, מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד שהחמאה נמסה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מקציפים לאיחוד ואז מקציפים פנימה את הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מקציפים פנימה את תערובת הקקאו החמה. בקערה אחרת מקציפים את החמאה, הביצים והווניל; מערבבים לתוך הבלילה עד לאיחוד פשוט אך לא מערבבים יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מחלקים את הבלילה בין הכוסות המוכנות וממלאים כל אחד כשלושת רבעי הדרך.
7
אופים עד שהקאפקייקס קופצים בחזרה כשנוגעים בהם, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מניחים להתקרר במחבתות 10 דקות, ואז מעבירים למתלים להתקרר לחלוטין.
9
מכינים את התוספת: מקציפים במיקסר את סוכר הקונדיטורים, סירופ התירס, הקיצור ותמצית המנטה עד שנוצרת משחה הדוקה. אוספים לכדור, מניחים בין שני גיליונות נייר אפייה ומרדדים לעובי של 1/4 אינץ ' (מיקרוגל 15 שניות לריכוך, במידת הצורך). השתמש בחותך עגול בגודל 21/2 אינץ ' או בכוס מיץ כדי לחתוך לדיסקים; גלגל מחדש את השאריות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תמצית מנטה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
עד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
ירקות בתערובת קליפורניה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מניחים דיסק מנטה על גבי כל קאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
שוש מחרוזת נעליים
1
מכניסים את השוקולד, סירופ התירס, החמאה ו -1 / 4 כוס מים לקערה המתאימה למיקרוגל, מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל בעוצמה של 50 אחוז עד שהשוקולד נמס, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מקציפים לשלב, ואז מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מורחים את הזיגוג על תוספת המנטה ומשאירים מעט מנטה חשופה. מקררים עד להתייצבות, לפחות 20 דקות.
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "