הרדז מרק חפרפרת דלעת
מרק חפרפרת דלעת הרדס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מחית דלעת, שום, ציר עוף דל מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 77%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: חפרפרת פיפיאן ורדה (שומה ירוקה של זרעי דלעת), שומה זרעי דלעת / שומה ורדה, ו שומה דלעת.
הוראות
מחממים את השמן בסיר תחתון כבד גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם שקופים אך לא שחומים, כ -8 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות נוספות.
מנמיכים את האש לנמוכה; מערבבים פנימה מחית דלעת, ציר עוף ורוטב בישול. מערבבים לאיחוד ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מחוספס-קוצצים את השוקולד ומוסיפים תוך ערבוב מתמיד עד שהוא נמס. הקפידו לגרד את תחתית הסיר תוך כדי ערבוב. מבשלים עוד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
יוצקים את השמנת לקערה ומוסיפים 1/4 כוס מהמרק החם, מערבבים לאיחוד, חוזרים ואז מערבבים את הכל בחזרה למרק. מבשלים על אש נמוכה מאוד עד שהמרק חם, כ -10 דקות נוספות, תוך ערבוב כל כמה דקות. התאם תבלינים לפי הטעם.
מגישים עם כף קרם או שמנת חמוצה כקישוט.