עוגות קרם אוכמניות קטנות
עוגות קרם אוכמניות קטנות לוקחות על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 20 . מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 1275 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו חמאה, אוכמניות, אגוזי לוז חלוקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגות אוכמניות וקרם, עוגות קרם לימון אוכמניות, ו עוגת גבינת שמנת אוכמניות.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
חמאה קלה שתי קופסות לחמניה 12 חור (אין צורך אם שימוש שאינו מקל). מקציפים את החמאה והסוכר יחד עם כף עץ במשך דקה או שתיים עד רך וקרם.
שים כפית גדושה של התערובת לתוך כל פח טארט.
אופים במשך כ 10 דקות עד הזהב עלה מעט את הצדדים של כל פח. השאירו להתקרר בקופסאות במשך כ 5 דקות או עד שהתערובת חזקה מספיק כדי להסיר, ואז להקל על כל טארט מן הפחים עם סכין קטנה ולשים על גיליון נייר מטבח כמו הבסיסים הם די חמאתי. (במקרים טארט יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה לשלב זה ומאוחסן פח אטום במקום קריר.)
עבור אוכמניות, לשים את הסוכר במחבת קטנה עם מים 1 כף. שים על חום נמוך עד הסוכר מומס, ולאחר מכן להפוך את החום קצת בועה בעדינות עד syrupy, על 30 שניות בלבד. תוריד את החום וקצה באוכמניות. מערבבים בעדינות רק כדי לצפות את פירות יער בסירופ אתה רוצה לשמור אותם שלמים ואז להשאיר להתקרר.
מקציפים את mascarpone עם מספיק חלב כדי להפוך תערובת שמנת רכה, קצת כמו קצפת. מערבבים קלות בקורט הלימון כך שהוא אדוות זה נראה נחמד אם זה לא עורר באופן מלא. עכשיו יש לך ברירה. לקבלת פינוק teatime: כפית קצת תערובת מסקרפונה לתוך כל מקרה טארט, ולאחר מכן כפית על כמה אוכמניות מתקתק. לקינוח יפה: כפית חצי של סירופ אוכמניות לקערה ולהניח בצד. מבשלים את אלה שנותרו במחבת בעדינות במשך כמה דקות רק כדי לפרוץ ולרכך את פירות יער תקבל הרבה מיצים. באמצעות כף עץ, לחץ עליהם דרך מסננת לקערה כדי להכין רוטב. מגניב. אדווה כפית של הרוטב לתוך תערובת mascarpone, ואז כפית קצת לתוך כל מקרה טארט. תעמיס את כל האוכמניות העלובות. לעשות את זה לא יותר משעה קדימה פחות ביום חם, כפי שהם מתרככים. עבור כל מנה, לשים 3 של עוגות באמצע צלחת וכפית על קצת רוטב.
מגישים את שאר הרוטב בנפרד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "