קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
מגזין

עוגות קרם אוכמניות קטנות

עוגות קרם אוכמניות קטנות
עוגות קרם אוכמניות קטנות לוקחות על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 20 . מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 1275 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו חמאה, אוכמניות, אגוזי לוז חלוקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגות אוכמניות וקרם, עוגות קרם לימון אוכמניות, ו עוגת גבינת שמנת אוכמניות.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה קלה שתי קופסות לחמניה 12 חור (אין צורך אם שימוש שאינו מקל). מקציפים את החמאה והסוכר יחד עם כף עץ במשך דקה או שתיים עד רך וקרם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מערבבים באגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
4
שים כפית גדושה של התערובת לתוך כל פח טארט.
5
אופים במשך כ 10 דקות עד הזהב עלה מעט את הצדדים של כל פח. השאירו להתקרר בקופסאות במשך כ 5 דקות או עד שהתערובת חזקה מספיק כדי להסיר, ואז להקל על כל טארט מן הפחים עם סכין קטנה ולשים על גיליון נייר מטבח כמו הבסיסים הם די חמאתי. (במקרים טארט יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה לשלב זה ומאוחסן פח אטום במקום קריר.)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
עבור אוכמניות, לשים את הסוכר במחבת קטנה עם מים 1 כף. שים על חום נמוך עד הסוכר מומס, ולאחר מכן להפוך את החום קצת בועה בעדינות עד syrupy, על 30 שניות בלבד. תוריד את החום וקצה באוכמניות. מערבבים בעדינות רק כדי לצפות את פירות יער בסירופ אתה רוצה לשמור אותם שלמים ואז להשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מקציפים את mascarpone עם מספיק חלב כדי להפוך תערובת שמנת רכה, קצת כמו קצפת. מערבבים קלות בקורט הלימון כך שהוא אדוות זה נראה נחמד אם זה לא עורר באופן מלא. עכשיו יש לך ברירה. לקבלת פינוק teatime: כפית קצת תערובת מסקרפונה לתוך כל מקרה טארט, ולאחר מכן כפית על כמה אוכמניות מתקתק. לקינוח יפה: כפית חצי של סירופ אוכמניות לקערה ולהניח בצד. מבשלים את אלה שנותרו במחבת בעדינות במשך כמה דקות רק כדי לפרוץ ולרכך את פירות יער תקבל הרבה מיצים. באמצעות כף עץ, לחץ עליהם דרך מסננת לקערה כדי להכין רוטב. מגניב. אדווה כפית של הרוטב לתוך תערובת mascarpone, ואז כפית קצת לתוך כל מקרה טארט. תעמיס את כל האוכמניות העלובות. לעשות את זה לא יותר משעה קדימה פחות ביום חם, כפי שהם מתרככים. עבור כל מנה, לשים 3 של עוגות באמצע צלחת וכפית על קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים את שאר הרוטב בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "