עוגות ריזוטו צ'ייב
עוגות ריזוטו צ'ייב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אורז, פלפל, פאנקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: קרם אפונה & ריזוטו צ'ייב, ריזוטו צ'ייב עם שמן כמהין, ו ריזוטו אספרגוס לימון-צ'ייב.
הוראות
מביאים סיר גדול (4 ליטר) של מים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך ולהוסיף 1/2 כף מלח ואורז Arborio. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 20 דקות. גרגרי האורז יהיו רכים למדי.
מסננים את האורז בתוך מסננת לרוץ מתחת למים קרים עד מגניב.
בינתיים, לטאטא יחד את היוגורט, ביצים, עירית, פונטינה, 1 1/4 כפיות מלח, והפלפל בקערה בינונית.
מוסיפים את האורז מקורר ומערבבים היטב. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר במשך 2 שעות או לילה, עד לקבלת פנים.
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 250 מעלות F.
מורחים את panko בצלחת רדודה.
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך. טופס כדורים של תערובת האורז באמצעות כדור גלידה סטנדרטי (2 1/4 אינץ') או כף גדולה. ללטף את הכדורים לתוך קציצות 3 אינץ 'בקוטר ו 3/4 אינץ' עבה.
מקום 4 עד 6 קציצות panko, פונה פעם מעיל.
מניחים את הקציצות בשמן החם ומבשלים, פונה פעם אחת, במשך כ 3 דקות בכל צד עד עוגות ריזוטו הם פריך ושחמו יפה.
מניחים על מחבת גיליון מצופה בנייר קלף ומתחממים בתנור עד 30 דקות. המשך בישול בקבוצות, הוספת שמן לפי הצורך, עד שכל העוגות מטוגנות. לארגן על מגש הגשה ולהגיש חם.