קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות18
ציון בריאות4
מגזין

עוגות שוקולד וחמאת בוטנים בודדים

עוגות שוקולד וחמאת בוטנים בודדים
מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאת בוטנים, קמח, ביצים ועוד כמה מרכיבים, אתם יכולים להכין את זה. נסו מיני עוגות שוקולד עם מילוי חמאת בוטנים, עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה, ו בטי קרוקר ריס חמאת בוטנים ® & שוקולד צ'אנק חטיף עוגות עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
היכו יחד גבינת שמנת וחמאת בוטנים בקערה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חלמונים, סוכר וקמח ומכים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3
מעבירים לשקית מאפה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
לשים אבקת קקאו בקערה ולהוסיף מים רותחים בנחל, לטאטא עד חלקה. מערבבים שוקולד קצוץ ולתת לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן להקציף עד חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז להקציף שמנת חמוצה וניל.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח. הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מקצף ניקה עד חיוור ורך, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, מכות אחרי כל תוספת עד רק בשילוב. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח ותערובת קקאו לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח ומכה עד הבלילה משולבת רק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כָּתֵףכָּתֵף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
כפית כמה תערובת שוקולד לתוך שקית מאפה שנייה צינור לתוך תבניות עוגה חמאה היטב כדי למלא כל אחד על רבע מהדרך. למלא שקית מאפה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2
טופס 3 במרווחים שווים, כיסים שווים של תערובת חמאת בוטנים בכל עוגה על ידי הצבת קצה שקית מאפה עם תערובת חמאת בוטנים על החלק התחתון של עובש לסחוט על כפית גדושה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
מילוי תבניות שלושה רבעים מלאים עם תערובת שוקולד נותרת, החלקה צמרות אבל להיזהר לא להפריע תערובת חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
אופים עוגות בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד שבוחן יוצא עם פירורים דבוקים, 15 עד 18 דקות (עוגות יהיה כהה).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הפעל סכין דק סביב הקצוות של תבניות בעדינות להפוך עוגות על מדפים, ואז מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
* תערובות שוקולד וחמאת בוטנים יכול להיות כפיות, במקום צנרת, לתוך תבניות; אל תדאגו אם בובות חמאת בוטנים אינם אחידים לחלוטין בגודל. * עוגות ניתן לעשות 2 ימים קדימה ושמר בשכבה 1 במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)