עוגות שוקולד וחמאת בוטנים בודדים
מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאת בוטנים, קמח, ביצים ועוד כמה מרכיבים, אתם יכולים להכין את זה. נסו מיני עוגות שוקולד עם מילוי חמאת בוטנים, עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה, ו בטי קרוקר ריס חמאת בוטנים ® & שוקולד צ'אנק חטיף עוגות עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
היכו יחד גבינת שמנת וחמאת בוטנים בקערה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים חלמונים, סוכר וקמח ומכים עד רק בשילוב.
מעבירים לשקית מאפה ומקררים.
לשים אבקת קקאו בקערה ולהוסיף מים רותחים בנחל, לטאטא עד חלקה. מערבבים שוקולד קצוץ ולתת לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן להקציף עד חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז להקציף שמנת חמוצה וניל.
לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח. הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מקצף ניקה עד חיוור ורך, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, מכות אחרי כל תוספת עד רק בשילוב. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח ותערובת קקאו לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח ומכה עד הבלילה משולבת רק.
כפית כמה תערובת שוקולד לתוך שקית מאפה שנייה צינור לתוך תבניות עוגה חמאה היטב כדי למלא כל אחד על רבע מהדרך. למלא שקית מאפה לפי הצורך.
טופס 3 במרווחים שווים, כיסים שווים של תערובת חמאת בוטנים בכל עוגה על ידי הצבת קצה שקית מאפה עם תערובת חמאת בוטנים על החלק התחתון של עובש לסחוט על כפית גדושה בכל פעם.
מילוי תבניות שלושה רבעים מלאים עם תערובת שוקולד נותרת, החלקה צמרות אבל להיזהר לא להפריע תערובת חמאת בוטנים.
אופים עוגות בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד שבוחן יוצא עם פירורים דבוקים, 15 עד 18 דקות (עוגות יהיה כהה).
הפעל סכין דק סביב הקצוות של תבניות בעדינות להפוך עוגות על מדפים, ואז מגניב לחלוטין.
* תערובות שוקולד וחמאת בוטנים יכול להיות כפיות, במקום צנרת, לתוך תבניות; אל תדאגו אם בובות חמאת בוטנים אינם אחידים לחלוטין בגודל. * עוגות ניתן לעשות 2 ימים קדימה ושמר בשכבה 1 במיכל אטום בטמפרטורת החדר.