עוגות שוקולד וציפוי חמאת בוטנים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון התבלינים שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 642 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות וקנו שמנת, שמנת כבדה, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 35%. מתכונים דומים: עוגות שוקולד וציפוי חמאת בוטנים, חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'יפס עם ציפוי שוקולד, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. מחבתות קאפקייקס קו עם מצעים נייר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, שמנת החמאה ושני סוכרים במהירות גבוהה עד אור ורך, כ 5 דקות. מנמיכים את המהירות למדיום, מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל ומערבבים היטב. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, שמנת חמוצה וקפה. בקערה אחרת, לנפות יחד את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת החמאה ואת תערובת הקמח לסירוגין בשלישים לקערת המיקסר, החל בתערובת החמאה וכלה בתערובת הקמח.