עוגות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וניל
המתכון עוגות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וניל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, גרגרי קפה מיידיים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות שוקולד פום עם ציפוי גבינת שמנת וניל, קאפקייקס וניל עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות וניל עם ציפוי גבינת שמנת לימון לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קאפקייקס, במקום הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד היטב מעורבב (כ 2 דקות).
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת החומרים הבאים 5 (דרך 1/4 כפית מלח), ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת סוכר לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
מניחים 16 כוסות מאפין נייר בספלי מאפין; כפית על 2 1/2 כפות הבלילה לתוך כל כוס.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז הקאפקייקס יוצא עם פירורים לחים מצורפים (לא overbake).
הסר עוגות מחבתות; מגניב על מתלה חוט.
כדי להכין ציפוי, לשלב אבקת סוכר ושאר החומרים בקערה בינונית. הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד בשילוב. הגדל את המהירות לגובה בינוני, והכה עד חלקה.
מורחים על 1 כף ציפוי על גבי כל עוגה.