עוגות שקדים חמאה
עוגת שקדים חמאה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 326 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח, קומפוט תות, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שעועית ירוקה שקדים, עוגת שקדים שקדים חמאה, ו עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות חמאה 12 כוס מיני מאפין פאן (1/4 כוס). בסיר בינוני, לבשל את החמאה על אש נמוכה עד ריחני משחימים, על 8 דקות; בואו להתקרר לחלוטין.
מורחים את השקדים על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך כ 5 דקות, או עד חום בהיר; מעבירים לצלחת ולתת מגניב לחלוטין.
במעבד מיני, טוחנים היטב את השקדים; לצפות בזהירות כך שהם לא יוצרים משחה. להעביר את השקדים הקרקע דרך מסננת גסה כדי להסיר את כל חתיכות גדולות כדי fluff אותם. החזירו את השקדים למסננת, הוסיפו את הסוכר, הקמח והקמח של 1/4 כפית מלח ונפו יחד לקערה גדולה.
בקערת נירוסטה גדולה אחרת, מקציפים את חלבוני הביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם מחזיקים פסגות רכות מאוד. מערבבים את תמצית החמאה והשקדים לתוך תערובת השקדים, ואז לקפל את החלבונים עד רק בשילוב.
כפית את הבלילה לתוך כוסות מאפין, ממלא כל שני שלישים של הדרך; מפזרים צנוברים.
אופים במשך 8 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 400 ואופים במשך 8 דקות יותר, או עד מרכזי העוגות עלו כדי ליצור נקודות באביב בחזרה כאשר נגע. הפעל סכין קטנה סביב העוגות ולהסיר אותם מהמחבת בעוד עדיין חם.
בואו להתקרר לחלוטין על מדף.
הפוך קדימה: העוגות ניתן לאחסן במיכל אטום עד 1 יום.