עוגות שקדים קלויות עם ציפוי קרמל
עוגות שקדים קלויות עם ציפוי קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 251 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך תמצית שקדים, כוסות אפייה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות דלעת קרמל עם קרמל קינמון ציפוי גבינת שמנת, עוגות דלעת קרמל עם קרמל קינמון ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות שוקולד עם ציפוי מרשמלו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
מניחים כוסות אפייה ריינולדס בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. במחבת רדודה, שקדים טוסט 6 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב. מגניב 15 דקות. להזמין שקדים כוס 1 לקישוט. במעבד מזון, לטחון שקדים שנותרו עד טחון דק.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן, ביצים שלמות תמצית שקדים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מקפלים שקדים טחונים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים וקריר כמו בימוי על תיבת עבור עוגות.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; להרתיח ומערבבים 2 דקות. מערבבים בחלב.
הסר מהחום. קריר לפושר, כ -30 דקות.
בהדרגה מערבבים אבקת סוכר לתוך תערובת סוכר חום.
מניחים סיר של ציפוי בקערת מים קרים. הכה עם כף עד חלקה מורחבת. אם הציפוי הופך נוקשה מדי, מערבבים בחלב נוסף, 1 כפית בכל פעם. כפור כמה עוגות בכל פעם עם 1 כף ציפוי כל אחד; לחץ על שקדים שמורים בקלילות לתוך ציפוי. החנות מכוסה באופן רופף.