עוגות תות אמיתיות
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגות שוקולד אמיתיות, לימונדה תות אמיתי, ו גלידת תות אמיתית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). תרסיס כוסות cupcake עם ספריי בישול, או קו עם ספינות cupcake.
מניחים 8 תותים לתוך בלנדר, ומערבבים עד חלקה.
יוצקים את מחית דרך מסננת כדי להסיר זרעים. פירה צריך להיות שווה בערך 3/4 כוס. תניח את המחית בצד.
בקערה גדולה, להכות יחד את הביצים, סוכר לבן, שמן צמחי, 1/2 כפית תמצית וניל, גרידת לימון, פירה תות עד בשילוב טוב. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, מלח, תערובת פודינג וניל( עבור cupcake moister), וצבע מאכל אדום כדי להגיע לגוון הרצוי של ורוד. כפית את הבלילה לתוך כוסות הקאפקייקס מוכן, ממלא כל אחד על 2/3 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקאפקייקס עלו וקיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייקס יוצא נקי, כ -23 דקות. אפשר לעוגות להתקרר לפחות 10 דקות לפני הציפוי.
כדי להכין ציפוי, מקציפים גבינת שמנת וחמאה יחד בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי עד חלקה, ומערבבים בסוכר של קונדיטוריה ותמצית וניל 1/2 כפית כדי להפוך את הדובדבן ללא גוש. כפור כל קאפקייק עם כ 2 כפות של הדובדבן, ומעל כל קאפקייק עם פרוסת תות.