קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות תירס אוכמניות עם סירופ מייפל

עוגות תירס אוכמניות עם סירופ מייפל
עוגות תירס אוכמניות עם סירופ מייפל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח תירס, חמאה וסירופ מייפל חם, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, פנקייק אוכמניות עם סירופ מייפל אוכמניות, ו סירופ אוכמניות מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה, לטאטא את החמאה עם חלמון הביצה. בקערה בינונית, להכות את הלבן ביצה עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סיגליותסיגליות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את תערובת החמאה למרכיבים היבשים ומערבבים בעדינות עם כף עץ עד שתרטבו באופן שווה; עדיין יהיו כמה גושים. מקפלים בלבן ביצה מוכה ולאחר מכן אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף 1 כף של השמן, וכאשר הוא חם, כף 1/4 כוס הבלילה למחבת עבור כל פנקייק. מבשלים מעל חום מתון עד השחמה על הקרקעית בועות להופיע על פני השטח, על 3 דקות. הפוך ומבשל עד השחמה בצד השני, על 2 דקות יותר. שמור את הפנקייקים חמים בתנור נמוך בזמן שאתה ממשיך עם השמן והבלילה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מגישים את הפנקייקים עם חמאה וסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק