קושיקל
מוכן ב18 דק.
מנות8
ציון בריאות44
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות תפוחי אדמה

עוגות תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוגות תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 137 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. לך לחנות ותביא בצל, ארוחה מצה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie), עוגות תפוחי אדמה, ו עוגות דגים ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה. מחלקים תערובת ל -16 חלקים, באמצעות כ 1/3 כוס בכל חלק. לטפוח כל חלק לתוך עוגה בקוטר 4 אינץ'; מקום על נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מעיל שני הצדדים של כל עוגה עם ספריי בישול; מקום בקבוצות במחבת. להפחית את החום בינוני; לבשל 1 עד 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהמחבת, והנח על נייר שעווה. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'