עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק-שום
עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק-שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ראש בגריל סינטה בגילאי עם שום-בצל ירוק עוגות תפוחי אדמה ורוטב Béarnaise, עוגות תפוחי אדמה פריך עם גבינת איכר, בצל ירוק, פלפל שחור וצ'יפס כרוב, ו עוגות תפוחי אדמה סלמון מעושן עם קרם שום.
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים, מלוחים כדי לכסות 15 דקות או עד מכרז.
מסננים, מגניב, לקלף תפוחי אדמה; קוצצים גס.
שלב תפוחי אדמה, שום, 1/4 כוס בצל ירוק, מלח ופלפל; להפריש.
לשפשף 3 (6 אינץ') מחבת ברזל יצוק עם שמן זית.
אופים ב 450 במשך 10 דקות.
הוסף 1 כף חמאה, ציפוי התחתון של 1 מחבת. כפית שליש תערובת תפוחי אדמה למחבת חמה, לחיצה קלה עם גב של כף. נקודה עם 1 כף חמאה, ומפזרים 1 כף בצל ירוק. חזור על הנוהל עם המחבתות שנותרו.
מבשלים על גבי טווח מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד הזהב על התחתונה.
אופים ב 450 במשך 5 דקות או עד הזהב על גבי.
הערה: מתכון ניתן להכין במחבת ברזל יצוק 1 (12 אינץ'). צא החוצה, ותחתוך את הפרוסות.