והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. אם יש לך ביצים, גבינה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפס חם עם רוטב גבינה כחול, צ'יפס עם רוטב טבילת גבינה כחולה, ו כרישה טוסטים עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה, ערבוב היטב. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להכין עוגות, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף כרישה למחבת; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים כרישה בקערה גדולה. נגב מחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים תפוחי אדמה מסננת; בעדינות לסחוט תפוחי אדמה כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מוסיפים תפוחי אדמה, קמח, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, וביצים לכרישה בקערה; מערבבים היטב. החזר מחבת לחום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול. מחלקים תערובת תפוחי אדמה ל -16 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לקציצה בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף 8 קציצות למחבת; לבשל 5 דקות בכל צד או עד הזהב. חזור על הנוהל עם 8 קציצות שנותרו.