עוגות תפוחי אדמה וכרישה עם רוטב גבינה כחולה
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. אם יש לך ביצים, גבינה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפס חם עם רוטב גבינה כחול, צ'יפס עם רוטב טבילת גבינה כחולה, ו כרישה טוסטים עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה, ערבוב היטב. כיסוי וצינה.
כדי להכין עוגות, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף כרישה למחבת; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
מניחים כרישה בקערה גדולה. נגב מחבת עם מגבות נייר.
מניחים תפוחי אדמה מסננת; בעדינות לסחוט תפוחי אדמה כדי להסיר לחות עודפת.
מוסיפים תפוחי אדמה, קמח, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, וביצים לכרישה בקערה; מערבבים היטב. החזר מחבת לחום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול. מחלקים תערובת תפוחי אדמה ל -16 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לקציצה בעובי 1/4 אינץ'.
הוסף 8 קציצות למחבת; לבשל 5 דקות בכל צד או עד הזהב. חזור על הנוהל עם 8 קציצות שנותרו.