קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

עוגות תפוחי אדמה עם מוצרלה ופסטו

עוגות תפוחי אדמה עם מוצרלה ופסטו
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אדמדמים, רוטב פסטו, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט תפוחי אדמה פסטו בזיליקום עם עגבניות ומוצרלה, עוגות תפוחי אדמה ורוטבאגה עם בצל (נפס ועוגות טאטי), ו עוגות קינואה עם חצילים-סמרטוט עגבניות מוצרלה מעושנת.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
אופים את תפוחי האדמה ממש על מדף תנור עד קצת מבושל יתר על המידה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בואו לשבת עד קריר מספיק כדי להתמודד, לחתוך לשניים ולגרוף את הבשר. שמרו את קליפות תפוחי האדמה, אם תרצו, לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5
מנמיכים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
העבירו את תפוחי האדמה דרך מכונת תפוחי אדמה או גרדו אותם על החורים הגדולים של פומפיה. אתה צריך בערך 6 כוסות. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל, ואז מחלקים אותם ל -16 כדורים שווים. לחץ על כל כדור לקציצה בעובי של כ-1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
7
חותכים מחצית מהגבינה לחתיכות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
מניחים חתיכת גבינה באמצע כל אחת מ -8 הקציצות. מכסים עם הקציצות הנותרות. מעצבים את הקציצות לדיסקים חלקים. אבק קלות את הקציצות משני הצדדים בקמח. (קציצות תפוחי אדמה יכול להתבצע קדימה מכוסה בקירור עד 1 יום לפני הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
9
מחממים מחבת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוסיפים 3 כפות שמן ומחממים עד שהשמן רק מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מניחים 4 קציצות במחבת. כששומעים את הקציצות רוחשות, מנמיכים את האש לבינונית. מבשלים עד שחום ופריך משני הצדדים, 10 עד 12 דקות בסך הכל, הופכים פעם אחת. אם תפוחי האדמה סופגים את כל השמן, הוסיפו למחבת כף נוספת או 2 שמן ובשלו את 4 הקציצות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
בקערה חסינת מיקרוגל מחממים את הפסטו במיקרוגל למשך כ-30 שניות או עד שהוא חם לאורך כל הדרך. מגררים את המוצרלה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מפזרים כל עוגת תפוחי אדמה עם מוצרלה מגוררת ומכניסים לתנור של 250 מעלות צלזיוס עד שהגבינה נמסה. כף פסטו מעל כל עוגה והגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים ללחם חתוך טרי ואפרסק העולה לקדמת הבמה.