עוגות תפוחים
המתכון עוגות תפוחים מוכן בסביבות 2 שעות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו חמאת תפוחים, מיץ לימון, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות קינמון תפוחים עם ציפוי דבש ומערבולת דבש: עוגות ראש השנה לשנה חדשה מתוקה, עוגות פריך תפוחים עם ציפוי חמאת תפוחים, ו עוגות תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 2 (12 כוס) מחבתות מאפין
עבור העוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 24 פחיות מאפין עם liners נייר.
באמצעות מערבל יד או מערבל עומד, שמנת החמאה וסוכר וניל יחד עד רכות, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם ותמצית וניל, מכים עד חלקה.
מערבבים את הקמח, אגוז מוסקט, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח לחמאה המוקרמת, מוסיפים את השמנת החמוצה, ואז את שאר הקמח. לנצח עד בשילוב טוב, דואג לא לערבב יותר מדי. מקפלים בעדינות את התפוחים הקצוצים.
מחלקים את הבלילה בין קופסאות מאפין מוכנות, ממלאים אותם 1/2 דרך מלאה.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגות יוצא נקי ואת צמרות האביב בחזרה כאשר נלחץ בעדינות, על 20 דקות. לקרר את הקאפקייקס בדיל על מתלה במשך 10 דקות ואז להסיר מן הפח מגניב לחלוטין.
לשים חמאת תפוחים לתוך שקית מאפה קטנה עם קצה פתוח לסחוט כמות קטנה למרכז של כל קאפקייק. המשך קירור לחלוטין. ואז כפור עם זיגוג.
לקבלת ציפוי: באמצעות מערבל יד או עומד, מקציפים גבינת שמנת וחמאה יחד, במהירות בינונית, עד רכות, על 2 דקות.
מוסיפים וניל ומיץ לימון. במהירות נמוכה, להוסיף בהדרגה סוכר של ממתקים לנצח עד בשילוב טוב. כפור לפי הצורך.