עוגיות אגוז שיבולת שועל לחתוך פלדה
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות שיבולת שועל בחיתוך מלא של דגנים מלאים, פלדה לחתוך עוגיות Scotchies שיבולת שועל, ו עוגיות אגוזי מלך שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון וסט aside.In קערת ערבוב גדולה, לנצח את החמאה עד שמנת.
מוסיף את כל הסוכרים ומערבבים רק עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף את הביצה ווניל ומערבבים עד incorporated.
מוסיפים את תערובת הקמח ביד או באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מערבל לעמוד. מערבבים בשיבולת שועל, צימוקים ואגוזים.באמצעות כף גדושה בנדיבות, לגרוף על 20 עד 22 כדורים גדולים של בצק ולסדר אותם על גיליון עוגיות או שתי צלחות זה לצד זה-אין צורך לדאוג מרווח. מכסים בניילון נצמד ומצוננים במשך כמה שעות או לילה. המרקם משתפר אם מקררים את העוגיות יותר.מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני מחבתות אפייה עם נייר קלף. בינתיים, תן את הבצק לבוא לטמפרטורת החדר במשך כ -20 דקות.מסדרים את כדורי הבצק על 3 וחצי סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה ולחץ על צמרות מעט למטה.
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך 12 עד 15 דקות או עד הקצוות הם חומים ומרכזים מופיעים להגדיר.
בואו להתקרר על סדיני האפייה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר בזהירות מדפים חוט להתקרר.