עוגיות אגוזי לוז שוקולד
צריך קינוח צמחוני? עוגיות אגוזי לוז שוקולד יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 60 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לכם אבקת קקאו, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות אגוזי לוז שוקולד (עוגיות נוטלה!)- פחמימות נמוכות ללא גלוטן, עוגיות שוקולד מזוגגות בשוקולד משובח-אגוזי לוז, ו עוגיות שוקולד אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
אגוזים טוסט במחבת אפייה קטנה בתנור עד המרכזים הם זהובים, 12 עד 15 דקות. לעטוף במגבת מטבח מגניב כדי להתחמם, ואז לשפשף את כל עורות רופפים. קוצצים אגוזים.
לטאטא יחד קמח, קקאו, אבקת אפייה, ומלח.
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך, ולאחר מכן הכה בביצה ורום. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח 3 קבוצות רק עד הבצק צורות. מערבבים אגוזים.
מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כל חצי לריבוע של 5 אינץ'. לעטוף בפלסטיק צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מרדדים חתיכת בצק 1 בין 2 גיליונות קלף לתוך ריבוע 11-12 אינץ'. להקפיא על מגש עד המשרד, כ -20 דקות.
הסר גיליון עליון של קלף לחתוך צורות עם חותכי עוגיות, סידור אותם 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה.
אופים עוגיות, החלפת מיקום וסדינים מסתובבים באמצע הדרך, עד המשרד ואת צמרות סדוקים מעט, 8 עד 12 דקות בסך הכל.
העברת קובצי cookie למדפים כדי להתקרר לחלוטין.
חזור עם הבצק שנותר (סדינים אפייה מגניב קו עם קלף טרי). אסוף שאריות פעם אחת עבור עוגיות נוספות אם תרצה.
* הבצק יכול להיות מקורר עד 1 שבוע.* עוגיות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.