עוגיות אוכמניות כתומות דלעת
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-221 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח, וניל, דלעתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוגיות דלעת מתובלות, תפוזים וחמוציות, מאפינס דלעת תפוזים חמוציות, ו לחם חמוציות כתום דלעת.
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים נמוכים ובינוניים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, קינמון, ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר חום בהיר, וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 3 דקות. הכה בביצה. מקציפים בטעם וניל ותפוז, ואחריהם פירה דלעת.
מוסיפים מרכיבים יבשים לקערה ומכים עד רק בשילוב. השתמש מרית גומי לקפל חמוציות.
זרוק את הבצק על ידי כף מעוגלת על גבי יריעות עוגיות מוכנות.
אופים עד הזהב בקצוות ויבש על גבי, על 18 דקות.
בואו מגניב 5 דקות על גיליונות ואז להעביר מתלה חוט לסיים קירור.