עוגיות אוריאו מחסנית
גשו לסופר וקנו מלח כפית קטנה מאוד, וניל, אבקת קקאו מעובד הולנדית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בראוני מחסנית Oreo-Better, עוגיות אוריאו, ו עוגיות אוראו M&M (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת פאן עם רדיד nonstick
ממיסים את החמאה בסיר nonstick גדול (3 ליטר). מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים את וניל ומלח.
מוסיף את הביצים הקרות, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב ולהיות זהיר לא overbeat אותם, ואז מערבבים את אבקת האפייה וקמח.
יוצקים לתוך המחבת ואופים במשך 25 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת. כאשר מגניב, להעביר למקרר כדי להירגע.הפוך את המילוי / ציפוי. מקציפים את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר של ממתקים, גירוד צדדים ומכות עד חלקה. מקציפים וניל ומלח. לאט לאט להכות את הקצפת מכות וגירוד עד שיש לך ציפוי וניל חלק. על קרש חיתוך, קוצצים 7 של החומר הכפול ומערבבים אותם לתוך הזיגוג, "דברים" וכל.הרם את הבראוני הקר מהמחבת וקלף את נייר הכסף. עם סכין גדול, לחתוך את הבראוני לשניים כדי להפוך שני 4 × 8 מלבנים אינץ — - קל יותר לעבוד עם בדרך זו. עבודה מלבן אחד בכל פעם, לחתוך כל מלבן דרך המרכז כדי ליצור שתי שכבות (כפי שהיית עושה עבור עוגה). כריך על חצי כוס הדובדבן למרכז של כל מלבן, לחיצה למטה כדי להסיר את כל בועות אוויר.
מורחים צמרות של כל מלבן עם יותר זיגוג. לעטוף בעדינות בניילון נצמד להקפיא עד מוצק. אם אתה הולך לשמור אותם קפואים במשך יותר משעה, מחדש לעטוף בחוזקה פעם קפוא ומניח בשקית אחסון.
הסר ערימות בראוניז קפואות מהמקפיא וקצץ את הקצוות בסכין שף, כך שיש לך שני מסודר rectangles.In קערת מיקרוגל בטוחה או כוס מדידה Pyrex גדולה, לשלב שוקולד צ ' יפס ושמנת. מיקרוגל ב 50% כוח במשך 30 שניות. מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה, ולאחר מכן להעביר תיק רוכסן חובה כבדה.
חותכים חור זעיר בפינה של התיק ולסחוט קווים של גנאש מעל הברים הקרים. לשבור את הדברים הכפולים הנותרים ולחץ אותם לחלק העליון לקישוט. חזור למקרר כדי להגדיר את גנאש. לאחסן במקרר.
הסר מהמקרר על ½ שעה לפני ההגשה. הסורגים יכולים לשבת בחוץ, אבל הם יהיו קצת יותר רכים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות אוריאו עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "