קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות אוריאו מחסנית

עוגיות אוריאו מחסנית
גשו לסופר וקנו מלח כפית קטנה מאוד, וניל, אבקת קקאו מעובד הולנדית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בראוני מחסנית Oreo-Better, עוגיות אוריאו, ו עוגיות אוראו M&M (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת פאן עם רדיד nonstick
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
ממיסים את החמאה בסיר nonstick גדול (3 ליטר). מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיף את הביצים הקרות, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב ולהיות זהיר לא overbeat אותם, ואז מערבבים את אבקת האפייה וקמח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים לתוך המחבת ואופים במשך 25 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בואו להתקרר לחלוטין במחבת. כאשר מגניב, להעביר למקרר כדי להירגע.הפוך את המילוי / ציפוי. מקציפים את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר של ממתקים, גירוד צדדים ומכות עד חלקה. מקציפים וניל ומלח. לאט לאט להכות את הקצפת מכות וגירוד עד שיש לך ציפוי וניל חלק. על קרש חיתוך, קוצצים 7 של החומר הכפול ומערבבים אותם לתוך הזיגוג, "דברים" וכל.הרם את הבראוני הקר מהמחבת וקלף את נייר הכסף. עם סכין גדול, לחתוך את הבראוני לשניים כדי להפוך שני 4 × 8 מלבנים אינץ — - קל יותר לעבוד עם בדרך זו. עבודה מלבן אחד בכל פעם, לחתוך כל מלבן דרך המרכז כדי ליצור שתי שכבות (כפי שהיית עושה עבור עוגה). כריך על חצי כוס הדובדבן למרכז של כל מלבן, לחיצה למטה כדי להסיר את כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מורחים צמרות של כל מלבן עם יותר זיגוג. לעטוף בעדינות בניילון נצמד להקפיא עד מוצק. אם אתה הולך לשמור אותם קפואים במשך יותר משעה, מחדש לעטוף בחוזקה פעם קפוא ומניח בשקית אחסון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
הסר ערימות בראוניז קפואות מהמקפיא וקצץ את הקצוות בסכין שף, כך שיש לך שני מסודר rectangles.In קערת מיקרוגל בטוחה או כוס מדידה Pyrex גדולה, לשלב שוקולד צ ' יפס ושמנת. מיקרוגל ב 50% כוח במשך 30 שניות. מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה, ולאחר מכן להעביר תיק רוכסן חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
חותכים חור זעיר בפינה של התיק ולסחוט קווים של גנאש מעל הברים הקרים. לשבור את הדברים הכפולים הנותרים ולחץ אותם לחלק העליון לקישוט. חזור למקרר כדי להגדיר את גנאש. לאחסן במקרר.
9
הסר מהמקרר על ½ שעה לפני ההגשה. הסורגים יכולים לשבת בחוץ, אבל הם יהיו קצת יותר רכים.

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מנופה של ממתקיםסוכר מנופה של ממתקים2largesביצים גדולות וקרותביצים גדולות וקרות65אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס קמח לכל המטרה1/2 כוס קמח לכל המטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך10אוריאו דברים כפולים (להשתמש פחות או יותר לפי הצורך)אוריאו דברים כפולים (להשתמש פחות או יותר לפי הצורך)0כפית מלח דל מאודכפית מלח דל מאוד0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס שוקולד מריר או חצי צ' יפסצ'יפס שוקולד מריר או חצי צ' יפס12(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותק הולנדית מעובדאבקת קקאו לא ממותק הולנדית מעובד11 קילו קישואים,דבש הדריםדבש הדרים1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון12ריבס, קצוץ טרי או קפואGanacheGanache

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות אוריאו עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "