קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות48
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות בוסטון קרם פאי

עוגיות בוסטון קרם פאי
עוגיות בוסטון קרם פאי עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה 80 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 268 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, שמנת כבדה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 11% , וזה לא כל כך מדהים. וופלים של בוסטון קרם פאי עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד ביתי , בוסטון קרם פאי ופאי שמנת בוסטון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר קטן כבד מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והמלח. מערבבים חלב ושמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום לנמוך; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
אמרטו או 1/2 כפית תמצית שקדיםאמרטו או 1/2 כפית תמצית שקדים
3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים
פרוסות וניל מרוסקות (כ-120 פרוסות)פרוסות וניל מרוסקות (כ-120 פרוסות)
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורךעגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת תיבול ברביקיו2 כפות תערובת תיבול ברביקיו
2
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמון; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות Haricots Vertsחתיכות Haricots Verts
ציוד שתשתמש בו
חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'ויחטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה וניל. מצננים 15 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בקבוק (12-1/2 אונקיות) ציפוי גלידת קרמל1 בקבוק (12-1/2 אונקיות) ציפוי גלידת קרמל
4
מעבירים לקערה קטנה. לחץ על נייר שעווה על משטח הרפרפת. מקררים 2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
5
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את החלמונים, הביצה, הווניל וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
חתיכות Haricots Vertsחתיכות Haricots Verts
1 בקבוק (12-1/2 אונקיות) ציפוי גלידת קרמל1 בקבוק (12-1/2 אונקיות) ציפוי גלידת קרמל
בקבוק גלידת קרמלבקבוק גלידת קרמל
אמרטו או 1/2 כפית תמצית שקדיםאמרטו או 1/2 כפית תמצית שקדים
3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים
4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
6
שלבו את קמח העוגה, הקמח לכל מטרה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורךעגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
7
זרוק כפיות מעוגלות במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה
8
אופים ב-400 מעלות למשך 5-7 דקות או עד שהן יציבות למגע.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, גבעולים וזרעים הוסרפלפל אדום, גבעולים וזרעים הוסר
9
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
10
מורחים רפרפת על תחתית מחצית מהעוגיות; למעלה עם שאר העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ז'ול דסטרופר)(מומלץ: ז'ול דסטרופר)
פודינגפודינג
חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)
11
לזיגוג, מניחים שוקולד וחמאה בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
בקבוק גלידת קרמלבקבוק גלידת קרמל
אמרטו או 1/2 כפית תמצית שקדיםאמרטו או 1/2 כפית תמצית שקדים
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת תיבול ברביקיו2 כפות תערובת תיבול ברביקיו
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
12
יוצקים מעל שוקולד וחמאה; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים את הסוכר של הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שוקולדשוקולד
בקבוק גלידת קרמלבקבוק גלידת קרמל
ציוד שתשתמש בו
(120 ופלים)(120 ופלים)
13
מורחים על עוגיות; לתת להתייבש לחלוטין. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ז'ול דסטרופר)(מומלץ: ז'ול דסטרופר)
חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.