עוגיות ביסקוף ממולאות בשוקולד לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד מלא לבן ביסקוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, בר lindt lindor כמהין שוקולד, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בייגלה מצופה שוקולד לבן מלא ביסקוף, ביסקוף עוגיות שוקולד לבן, ו ביסקוף עוגיות שוקולד לבן שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח, קינמון, אגוז מוסקט, סודה לשתיה, ומלח יחד; להפריש.
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה, שמנת החמאה, סוכר, וסוכר חום יחד.
בהדרגה למזג את תערובת הקמח לתערובת החמאה.
כדי להרכיב את העוגיות, ליצור את הבצק לתוך כדורי 1.5 אינץ ' ו לשטח.
מניחים כמהין לינדט באמצע כל כדור, ומעצבים בעדינות את הבצק סביב הכמהין. חלקה בין כפות הידיים ולוודא כי הבצק אטום ככל האפשר כדי לשמור על כמהין מ נמס החוצה.
מניחים כדורי בצק לפחות 2 אינץ ' זה מזה על גיליון אפייה nonstick.
אופים ב 177° במשך 15 דקות, או עד חום זהוב סביב הקצוות. כמה שוקולד לבן עשוי בועה החוצה; כל עוד זה מינימלי זה בסדר.
תן מגניב במשך 10 דקות לפני העברה בזהירות מתלה קירור.