קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות בית אגרה מעוותות

עוגיות בית אגרה מעוותות
עוגיות בית אגרה מעוותות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קמח בלי חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות בית אגרה מעוותות, עוגיות בית אגרה, ו Toll House Butterscotch Chip Cookies (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח כל המטרה, קמח אגוזי לוז, סודה לשתיה, ומלח. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום במהירות גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
קמח אגוזי לוזקמח אגוזי לוז
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את הוניל. לגרד את הצדדים של הקערה. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את החומרים יבשים להכות רק עד בשילוב. מערבבים את השוקולד הקצוץ, באמצעות כמות גדולה יותר אם אתה קנאי שוקולד. לקרר את הבצק במשך כמה שעות לפחות, או, אם אתה יכול להתנגד, לצנן אותו לילה כדי לתת את הטעמים הזדמנות להתבגר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף או סחף. זרוק את הבצק על ידי 2-מנות כף (אני משתמש סקופ גלידה 2-אונקיה) על 2 סנטימטרים זה מזה (הם מתפשטים) על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים עד חום זהוב, 12 עד 14 דקות, סיבוב הסדינים מלפנים לאחור ובין המדפים העליונים והתחתונים לאחר כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים את העוגיות עם fleur de sel בעוד עדיין חם ולתת מגניב על דפי אפייה במשך דקה לפני העברת אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין. העוגיות ישמרו במיכל אטום לכמה ימים.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
6
וריאציה: בית אגרה עבה ומעוות
7
כדי להפוך את העוגיות עבה יותר ויותר כמו קובץ Cookie קלאסי בבית אגרה, להגדיל את הקמח כל המטרה 2 כוסות, להפחית את קמח אגוזי לוז 1/4 כוס, ולהוסיף 3/4 כוס קצוצה קלות אגוזי לוז קלויים. במקום שוקולד קצוץ דק, להשתמש 1 3/4 כוסות כדי 2 כוסות שוקולד צ ' יפס מריר כהה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מריר-מתוקשוקולד צ ' יפס מריר-מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קמח אגוזי לוזקמח אגוזי לוז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
8
טיפים: קמח אגוזי לוז הוא אגוזי לוז טחון דק. הטחנה האדומה של בוב וקמח המלך ארתור שניהם מוכרים אותו. אבל אתה יכול גם לעשות את זה בעצמך. טוסט אגוזי לוז בתנור שחומם מראש 350°f עד ריחני ומתחיל צבע, 8 עד 10 דקות. לשפשף אותם בין שתי מגבות מטבח כדי לשפשף כמה שיותר של עורם כהה, נייר ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
קמח אגוזי לוזקמח אגוזי לוז
אגוזי לוזאגוזי לוז
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תן להם להתקרר לפני לשים אותם במעבד מזון עם 2 עד 4 כפות קמח לכל המטרה unbleached פועם עד שהם דק מאוד chopped.To לרכך את החמאה במהירות, לנצח את החרא החוצה שלו. ברצינות. רק תן לו כמה מכות טובות ממש בעטיפה. תוציא את התוקפנות שלך. לקלף את העטיפה, לשבור חתיכות ביד, ולזרוק אותם במיקסר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות