קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות31
מגזין

הליבוט מטוגן במחבת עם Rémoulade

הליבוט מטוגן במחבת עם Rémoulade
הליבוט מטוגן במחבת עם Rémoulade עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 410 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיונז, צלפים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו עוף מטוגן Po ' Boy עם Remoulade תוצרת בית, חמוצים מטוגנים עם Remoulade חריף, ו עגבניות ירוקות מטוגנות BLT עם Remoulade (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לשלב את 6 החומרים הראשונים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
2
מניחים קמח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
שים את פאנקו בעוד מנה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
4
מניחים ביצה לבן בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
5
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ואבקת שום. עבודה עם פילה 1 בכל פעם, לדלות דגים בקמח, מתנער עודף. לטבול דגים לתוך ביצה לבן, המאפשר עודף לטפטף. מעיל דגים לחלוטין עם panko, לחיצה קלה. תניח בצד. חזור על הליך עם דגים שנותרו, קמח, ביצה לבן, panko.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
חלבוניםחלבונים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פאנקו.פאנקו.
דגיםדגים
מלחמלח
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים דגים למחבת; מפחיתים את החום עד בינוני, ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד להשחמה פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של דוניות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מגישים עם רוטב ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
רוטברוטב

ציוד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.