עוגיות בננה פקאן
. אם יש לכם רסק תפוחים, סוכר חום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגות בננה פקאן, Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים ספינות מאפין לשתי קופסאות מאפין 12 כוס.
מקציפים 1/2 כוס חמאה ו 1 חבילת גבינת שמנת יחד בקערה עד שמנת וחלק; לאט לנצח סוכר חום וסוכר לבן עד אור ורך.
להוסיף ביצים, אחד בכל פעם, עד incorporated באופן מלא. מערבבים בשמן קנולה ורסק תפוחים; מערבבים היטב.
מערבבים בקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, ומלח עד רק בשילוב. מערבבים בננות תמצית וניל 1 כפית; לקפל פקאנים. מלא ספינות מאפין 2/3 מלא עם הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הקאפקייק יוצא נקי, 28 עד 33 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
מקציפים 1/2 כוס חמאה ו 1 חבילת גבינת שמנת יחד בקערה עד שמנת; לערבב סוכר של ממתקים ו 2 כפיות תמצית וניל עד ציפוי חלק. תזגגי את הקאפקייקס המקוררים.