עוגיות ג'ינג'ר-הדר מסוכרות
עוגיות ג'ינג'ר-הדר מסוכרות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 80 מנות. עם 57 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, סוכר, זנגביל מסוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלט הדר עם זנגביל מסוכר, עוגת זנגביל טרי עם זיגוג הדר מסוכר, ו עוגיות זנגביל מסוכרות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית, לנצח חמאה, קיצור, וסוכר עד חלקה; הכה בדבשה קליפת לימון עד מעורבב היטב.
בקערה אחרת, מערבבים קמח, סודה לשתייה, זנגביל טחון, קינמון וציפורן; מערבבים לתוך תערובת חמאה עד משולב לחלוטין. מערבבים שקדים וג ' ינג ' ר מסוכר.
מחלקים את הבצק לשלישים. לעצב כל שליש לגליל על 1 1/2 אינץ ' בקוטר; גלילי לעטוף בנייר שעווה וצינה עד המשרד, לפחות 4 שעות, או עד 1 שבוע.
לפתוח בצק. באמצעות סכין חדה, לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; מניחים פרוסות על 1 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מרופד 12-על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות. אם תרצה, לחץ בעדינות על שקד מרוסק באמצע כל עוגייה.
אופים עוגיות בתנור 350 עד הקצוות משחימים קלות, 7 עד 10 דקות. עם מרית רחבה, להעביר עוגיות מתלים להתקרר לחלוטין.