עוגיות ג'ינג'ר שוקולד
גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו שוקולד בראוניז כתומים עם ציפוי שוקולד ג'ינג'ר, מיני שוקולד ועוגיות ג'ינג'ר, ו בראוניז שוקולד אולטימטיביים של הרשי / בראוניז מצופים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור למאוורר 160c/180c / 177° / סימן גז 4.
ממיסים את החמאה, הסוכר והשוקולד בקערה על מחבת של מים רותחים. ודא התחתון של הקערה לא לגעת במים. קח את החום ולהשאיר להתקרר קצת.
מערבבים את הקקאו והמלח לתוך הקמח, ואז לשפוך לתוך תערובת השוקולד לקפל עד בשילוב טוב.
יוצקים את התערובת לתוך מגש בראוני ואופים במשך 25 דקות.
חתוך ל-16 ריבועים וצלול פנימה.