עוגיות גבינת קוטג'
אם יש לכם קיצור, מלח, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו עוגיות גבינת קוטג', עוגיות גבינת קוטג שוקולד מריר, ו סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, שמנת יחד את הקצרת סוכר לבן, עד חלקה. מקציפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקקאו; ומערבבים בהדרגה לתערובת המוקצפת. מקפלים את גבינת קוטג ' ופקאנים. מכסים בצק ומקררים במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מגלגלים את הבצק לכדורים בגודל אגוז ואז מגלגלים את הכדורים בסוכר של הממתקים.
מניחים את העוגיות בנפרד 2 אינץ ' על גיליון העוגיות.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.