עוגיות דודה סאלי
העוגיות של דודה סאלי הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. והוא יספק כ 72 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו דבשה, קינמון טחון, חלבונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגיות סאלי אן, עוגיות הזנגביל של דודה מריאן, ו עוגיות דבשה של דודה מארי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד 1 כוס סוכר לבן וקיצור עד חלקה. מערבבים בחלמון ביצה ודבשה.
מערבבים את הקמח, קרם טרטר, סודה לשתייה, מלח, קינמון וג ' ינג ' ר; מערבבים לתוך תערובת דבשה לסירוגין עם חלב חמוץ. כיסוי וצינה במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). על משטח מקומח קל לגלגל את הבצק עד עובי 1/8 אינץ'.
חותכים לצורות מלבניות (אני אוהב להשתמש בקופסת דואר זבל).
מניחים עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה ungreased.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה.
הסר מסדינים אפייה כדי להתקרר על מדפי תיל.
כדי להפוך את הציפוי, לשלב 1 1 1/2 כוסות סוכר, חומץ, מים ומרשמלו.
מערבבים היטב ומניחים על סיר של מים רותחים. כשהמרשמלו נמס, מערבבים את החלבונים.
הסר מהחום והכה עם מערבל חשמלי במשך 7 דקות. מערבבים את הסוכר וניל וממתקים עד מעורבב היטב. כפור מקורר עוגיות.