קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות דלעת אני

עוגיות דלעת אני
עוגיות דלעת אני צמחוני ומספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגל, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 22%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת ועוגת גבינה תבלין דלעת בראוניז, עוגיות סוכר תבליני דלעת עם ציפוי קרם חמאה דלעת, ו וידוי # 89: אני במסע דלעת ... עוגיות שיבולת שועל דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמנת יחד חמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד שהם תפוחים. מקציפים ביצה, וניל ודלעת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
דלעתדלעת
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
ביצהביצה
3
בקערה נפרדת מערבבים יחד את שיבולת השועל, אבקת האפייה, הקינמון, המלח, הצימוקים והקמח. מערבבים לתערובת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
זרוק עוגיות על ידי כפית גדושה על גיליונות עוגיות מכוסה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים 12 עד 15 דקות או עד להשחמה קלה סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוציאים מהתנור ומניחים על מדפי קירור. פרוסט עם זיגוג אבקת הסוכר האהוב עליך או להשאיר רגיל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור