עוגיות דלעת אני צמחוני ומספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגל, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 22%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת ועוגת גבינה תבלין דלעת בראוניז, עוגיות סוכר תבליני דלעת עם ציפוי קרם חמאה דלעת, ו וידוי # 89: אני במסע דלעת ... עוגיות שיבולת שועל דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שמנת יחד חמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד שהם תפוחים. מקציפים ביצה, וניל ודלעת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
סוכר מגורען
דלעת
וניל
חמאה
קרם
ביצה
3
בקערה נפרדת מערבבים יחד את שיבולת השועל, אבקת האפייה, הקינמון, המלח, הצימוקים והקמח. מערבבים לתערובת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קינמון
דלעת
צימוקים
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
זרוק עוגיות על ידי כפית גדושה על גיליונות עוגיות מכוסה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
5
אופים 12 עד 15 דקות או עד להשחמה קלה סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מוציאים מהתנור ומניחים על מדפי קירור. פרוסט עם זיגוג אבקת הסוכר האהוב עליך או להשאיר רגיל.