עוגיות דלעת אני
עוגיות דלעת אני דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 147 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, צימוקים, מחית דלעת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, דלעת ספייס עוגיות סוכר עם ציפוי חמאה דלעת, ו וידוי # 89: אני במסע דלעת ... עוגיות שיבולת שועל דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שמנת יחד חמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד רכות. מקציפים בביצה, וניל ודלעת.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את שיבולת השועל, אבקת אפייה, קינמון, מלח, צימוקים וקמח. מערבבים לתוך תערובת דלעת.
זרוק עוגיות על ידי כפית גדושה על גיליונות עוגיות המכוסות בנייר קלף.
אופים 12 עד 15 דקות או עד מעט השחמה בקצוות.
הסר מהתנור ומניח על מדפי קירור. כפור עם זיגוג אבקת הסוכר האהוב עליך או להשאיר רגיל.