עוגיות דלעת שוקולד צ'יפס ללא גלוטן
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 90 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, דלעת, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות דלעת שוקולד צ'יפס ללא גלוטן, דלעת ספייס לאטה עוגיות שוקולד צ'יפס (ללא גלוטן), ו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת עם טפטוף יוגורט לימון {ללא גלוטן וסוכר נמוך}.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. גריז עוגיות עם התקצרות.
בקערה גדולה, מערבבים דלעת, חמאה, וניל וביצה עד מעורבב. מערבבים תערובת עוגיות, צימוקים וקינמון עד צורות בצק רך. טיפה בצק על ידי כף מעוגלתמלא 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות עוגיות.
אופים 10 עד 12 דקות או עד כמעט שום חריץ נשאר כאשר נגע קלות במרכז הקצוות הם חום זהוב. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, Moscato Dasti, יציאה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ומוסקטו ד 'אסטי הם בחירה מצוינת לעוגיות שוקולד צ' יפס. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "