עוגיות הסוכר האהובות עליי
חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח, ביצים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגיות הסוכר האהובות עליי, עוגיות הסוכר האהובות החדשות שלי, ו עוגיות סוכר מועדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה במהירות בינונית עד מעורב היטב.
לעצב בצק לכדור ולעטוף בנייר שעווה. מקררים 2 עד 3 שעות עד קל להתמודד.
מחממים תנור ל 400 מעלות F. גריז קל סדינים עוגיות.
מרדדים חצי מהבצק בכל פעם על משטח מקומח קלות. שמור את הבצק שנותר בקירור. לעוגיות פריך, גליל נייר דק. לקבלת עוגיות רכות, רול 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
עם חותכי עוגיות משוריינות, לחתוך בצק לצורות שונות. Re-roll בצק קישוטים ולהמשיך לחתוך צורות.
מניחים עוגיות 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות עוגיות משומן. כדי זיגוג, מברשת צמרות של עוגיות עם קרם כבד או הקצפה או עם ביצה לבן מעט מכות עם 1 כף מים.
מפזרים עוגיות עם הבחירה של תוספות; אופים 8 דקות או עד חום בהיר מאוד.
הסר עוגיות להתקרר לחלוטין.