עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר
אם יש לכם אגוזי מקדמיה, שוקולד צ'יפס, קוקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, שמנת יחד את התקצור בטעם חמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד חלקה. מקציפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך התערובת מוקרם. לבסוף, לקפל את שבבי שוקולד, אגוזי קוקוס מקדמיה.
מגלגלים בצק לתוך כדורי 1 אינץ 'ומניחים אותם 2 אינץ' זה מזה על סדינים עוגיות ungreased.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. תהנו! - הם יהיו לעיסים. אם אתה אוהב אותם פריך, להגדיל את זמן הבישול כ 12 דקות. (אמא שלי אוהבת אותם שרוף!)