עוגיות וקאפקייקס קרם
עוגיות וקאפקייקס שמנת עשויה להיות מה שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שמנת כבדה, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד וקאפקייקס עם ציפוי גבינת שמנת, עוגיות וקאפקייקס גלידת שמנת {ומסגיר}, ו עוגיות' N ' קרם Cupcakes (מתכונים דומים).
הוראות
קו 12 כוס מאפין פח עם נייר או רדיד אלומיניום.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה עם שמן צמחי ומים על אש נמוכה.
בקערה גדולה, לנפות את הקמח עם הסוכר, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את תערובת החמאה המומסת ומכים עם מיקסר כף יד במהירות נמוכה עד חלקה.
מוסיפים את הביצה ומכים עד incorporated, ולאחר מכן מוסיפים את חלב החמאה ואת הוניל ומכים עד חלקה, מגרד את החלק התחתון ואת הצד של הקערה.
יוצקים את הבלילה לתוך שימורי מאפין מרופדים, ממלאים אותם כשלושה רבעים מלאים.
אופים את הקאפקייקס במרכז התנור למשך כ-25 דקות, עד שהקפיצים והקיסם שהוכנסו למרכז יוצאים נקיים.
תן לעוגות להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר אותם למתלה להתקרר לחלוטין.
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החמאה מרוכך במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר של הממתקים, תמצית וניל ומלח ומכים את התערובת במהירות נמוכה רק עד בשילוב. הגדל את מהירות המיקסר לבינונית והכה עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את החלב או שמנת כבדה ומכים עד אור ורך, על 2 דקות.
מורחים את הציפוי על עוגות מקורר, העליון עם אוריאו מרוסק לשרת.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "