עוגיות חג רוגאליקי
עוגיות חג Rogaliki לוקחת כשעה מההתחלה ועד הסוף. תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 126 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו שקדים מולבנים, חלמון ביצה, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות חג , נוג ביצת חג ורוטב נקניקיות לחג .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מקציפים יחד את החמאה והסוכר לקרם בהיר ותפוח.
מוסיפים את הביצה, הווניל והשקדים; מערבבים כמה שניות עד להטמעה טובה. מערבבים פנימה את הקמח עד שנוצר בצק.
מרדדים את הבצק לחבל בעובי 3/4 אינץ'.
חותכים את החבל לחתיכות באורך 3 אינץ'. מעצבים את העוגיות על ידי גלגול כל חלק קדימה ואחורה תוך לחיצה עדינה כלפי מטה בשתי אצבעות בכל קצה עד שהחתיכה אורכה כ-5 סנטימטרים. חתיכת הבצק צריכה להיות שמנמנה במרכזה, ודקה יותר בקצוותיה. חזור על הפעולה עם שאר העוגיות.
מניחים את העוגיות על תבנית עוגייה, מכופפים את הקצוות זה לכיוון השני לצורת חצי סהר C.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהשוליים מזהיבים, כ-20 דקות. מפדרים מיד באבקת סוכר, ואז מצננים לחלוטין על רשת.