עוגיות חיתוך גרמניות
עוגיות חיתוך גרמניות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות גרמניות, עוגיות שוקולד גרמניות, ו עוגיות תבלינים גרמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה וסוכר חום. לנצח את הביצים תמצית וניל עד מעורבב היטב.
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת מוקרם. על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק עד 1/4 אינץ ' בעובי.
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות.
מניחים עוגיות 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות עוגיות.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. לקשט עם הכפור האהוב עליך או סוכריות אם אתה רוצה.