קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות חמאה בסיסיות

עוגיות חמאה בסיסיות
לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגיות סוכר בסיסיות, עוגיות סוכר בסיסיות, ו עוגיות חמאה.

הוראות

1
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד חלקה. מערבבים בתמציות וניל ושקדים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
2
מערבבים יחד קמח והבא 2 מרכיבים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מחלקים בצק לשניים; לשטח כל אחד לדיסק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מגלגלים כל דיסק לעובי 1/4 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
5
העברת בצק, בנייר שעווה, לתבנית אפייה; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
עבודה עם חלק 1 של בצק בכל פעם, להסיר נייר שעווה העליון; לחתוך 2 1/2-x 3/4 אינץ ' מלבנים, rerolling שאריות בצק פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
8
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים ב 350 במשך 12 עד 14 דקות או עד הקצוות הם זהובים. מגניב על גיליונות אפייה 1 דקה; להעביר מתלים תיל. מגניב לגמרי. לאחסן במיכלים אטומים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
חטיפי שוקולד-מנטה
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
שוקולדשוקולד
11
הכן מתכון לפי ההוראות. מיקרוגל 3/4 כוס שוקולד מריר בקערה בטוחה במיקרוגל בגובה 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב כל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
12
טפטוף על עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
13
מפזרים 12 סוכריות מנטה קשות כתוש על עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
עוגיותעוגיות
14
בואו לעמוד עד הפירמה.
15
עושה 4 תריסרים.
16
פתיתי שלג בורבון-פקאן להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמצית שקדים, הוספת 1 כוס קצוץ אגוזי פקאן ו 4 כפות. בורבון עם וניל בשלב 1, והגדלת הקמח ל 2 1/2 כוסות. המשך לפי ההוראות, חיתוך בצק עם חותך שלג 3 אינץ ' והגדלת זמן לאפות 14 עד 16 דקות. עושה 2 1/2 תריסר
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
בורבוןבורבון
ונילוניל
פקאניםפקאנים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
קינמון-ריבועים כתומים להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמציות וניל ושקדים, הגדלת קמח 2 1/4 כוסות, והוספת 2 כף. גרידה כתומה, 3/4 כפית. קינמון טחון, ו 1/4 כפית. אגוז מוסקט הקרקע לתערובת הקמח בשלב להמשיך כפי שהורה דרך שלב 4, חיתוך עם חותך מרובע 2 אינץ'. מערבבים יחד 1 כף. סוכר ו-1/4 כפית. קינמון טחון, ומפזרים תערובת על עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
גרידה כתומהגרידה כתומה
עוגיותעוגיות
ונילוניל
שקדיםשקדים
כתוםכתום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
18
אופים וקריר כמו בימוי. עושה 3 תריסרים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
עוגיות סנדוויץ בטטה-מרשמלו להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמצית שקדים, הוספת 3/4 כוס מחית בטטה משומרת עם וניל בשלב 1, הגדלת קמח 2 1/2 כוסות, והוספת 1 כפית. אגוז מוסקט מגורד טרי, 3/4 כפית. הל קרקע, 1/2 כפית. ג ' ינג ' ר קרקע, ו 1/2 כפית. קינמון טחון לתערובת הקמח צעד להמשיך לפי ההוראות, חיתוך עם חותך עגול 2 אינץ ' ופיזור עם כף 1. Demerara סוכר לפני האפייה. היכו 1/2 כוס מרשמלו crme ו 1/2 כוס חמאה, מרוכך, עם מערבל לעמוד חשמלי כבד במהירות בינונית 2 דקות או עד חלקה; בהדרגה להוסיף 2 כוסות אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
עוגיות סנדוויץעוגיות סנדוויץ
אבקת הלאבקת הל
קינמון טחוןקינמון טחון
תמצית שקדיםתמצית שקדים
Demerara SugarDemerara Sugar
אבקת סוכראבקת סוכר
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
בטטהבטטה
מרשמלומרשמלו
ונילוניל
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
20
הוסף 1 1/4 כפית. אבקת מרנג, והכה במהירות גבוהה 2 דקות או עד רכות. מוסיפים 1 כפית. תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
21
מורחים על 2 כפית. תערובת בין כדורי חמאה מקוררים ליצירת כריכים. עושה 2 1/2 תריסר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
מורחיםמורחים
22
כוכבי ליים מפתח להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמציות וניל ושקדים, הוספת 1 כף. גרידת לימון ו-2 כפות. מיץ ליים מפתח לאחר הסוכר בשלב 1, והגדלת הקמח ל 2 1/4 כוסות. מערבבים יחד 2 כפות. מלטש סוכר לבן ו-1 כף. גרידת ליים. המשך כמונחה דרך שלב 4, חיתוך עם חותך 2 אינץ ' בצורת כוכב.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
מיץ לייםמיץ ליים
גרידת לייםגרידת ליים
ונילוניל
שקדיםשקדים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
לייםליים
23
מפזרים עוגיות עם תערובת סוכר, הקשה בעדינות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
סוכרסוכר
24
אופים וקריר כמו בימוי, הגדלת זמן האפייה 14 עד 16 דקות או עד קצות כוכבים רק מתחילים חום. בערך 4 תריסרים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
25
שרי-שוקולד טביעות אצבע משרות 1 כוס קצוצה דובדבנים יבשים ב 4 כפות. ליקר דובדבנים 1 שעה. הכן מתכון דרך שלב 2, השמטת תמצית שקדים ומערבבים דובדבנים ספוגים וקקאו תהליך הולנדית 3/4 כוס עם וניל בצורת בצק צעד לתוך כדורי 1 אינץ ' (כ 1 כף. לכל כדור), ולמקם 2 סנטימטרים זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה. לחץ על אגודל או קצה של כף עץ לתוך כל כדור, ויצרו הזחה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו מעובד הולנדיתאבקת קקאו מעובד הולנדית
תמצית שקדיםתמצית שקדים
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
קובץ Cookie של טביעת אצבעקובץ Cookie של טביעת אצבע
שוקולדשוקולד
דובדבניםדובדבנים
ליקרליקר
ונילוניל
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
כף עץכף עץ
26
אופים וקריר כמו בימוי. מיקרוגל 1/2 כוס שוקולד לבן פירורים ו 2 כפות. שמנת כבדה בקערת מיקרוגל בטוחה ב 1 דקה גבוהה או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות. כפית 1/2 כפית. תערובת שוקולד לתוך כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
שמנת כבדהשמנת כבדה
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
קערהקערה
27
בואו לעמוד עד תערובת שוקולד לבן הוא מוצק (כ 1 שעה). עושה 4 תריסרים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן