עוגיות חמאה בסיסיות
לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגיות סוכר בסיסיות, עוגיות סוכר בסיסיות, ו עוגיות חמאה.
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד חלקה. מערבבים בתמציות וניל ושקדים עד מעורבב.
מערבבים יחד קמח והבא 2 מרכיבים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
מחלקים בצק לשניים; לשטח כל אחד לדיסק.
מגלגלים כל דיסק לעובי 1/4 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה.
העברת בצק, בנייר שעווה, לתבנית אפייה; צמרמורת 1 שעה.
עבודה עם חלק 1 של בצק בכל פעם, להסיר נייר שעווה העליון; לחתוך 2 1/2-x 3/4 אינץ ' מלבנים, rerolling שאריות בצק פעם אחת.
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
אופים ב 350 במשך 12 עד 14 דקות או עד הקצוות הם זהובים. מגניב על גיליונות אפייה 1 דקה; להעביר מתלים תיל. מגניב לגמרי. לאחסן במיכלים אטומים.
הכן מתכון לפי ההוראות. מיקרוגל 3/4 כוס שוקולד מריר בקערה בטוחה במיקרוגל בגובה 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב כל 30 שניות.
מפזרים 12 סוכריות מנטה קשות כתוש על עוגיות.
פתיתי שלג בורבון-פקאן להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמצית שקדים, הוספת 1 כוס קצוץ אגוזי פקאן ו 4 כפות. בורבון עם וניל בשלב 1, והגדלת הקמח ל 2 1/2 כוסות. המשך לפי ההוראות, חיתוך בצק עם חותך שלג 3 אינץ ' והגדלת זמן לאפות 14 עד 16 דקות. עושה 2 1/2 תריסר
קינמון-ריבועים כתומים להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמציות וניל ושקדים, הגדלת קמח 2 1/4 כוסות, והוספת 2 כף. גרידה כתומה, 3/4 כפית. קינמון טחון, ו 1/4 כפית. אגוז מוסקט הקרקע לתערובת הקמח בשלב להמשיך כפי שהורה דרך שלב 4, חיתוך עם חותך מרובע 2 אינץ'. מערבבים יחד 1 כף. סוכר ו-1/4 כפית. קינמון טחון, ומפזרים תערובת על עוגיות.
אופים וקריר כמו בימוי. עושה 3 תריסרים.
עוגיות סנדוויץ בטטה-מרשמלו להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמצית שקדים, הוספת 3/4 כוס מחית בטטה משומרת עם וניל בשלב 1, הגדלת קמח 2 1/2 כוסות, והוספת 1 כפית. אגוז מוסקט מגורד טרי, 3/4 כפית. הל קרקע, 1/2 כפית. ג ' ינג ' ר קרקע, ו 1/2 כפית. קינמון טחון לתערובת הקמח צעד להמשיך לפי ההוראות, חיתוך עם חותך עגול 2 אינץ ' ופיזור עם כף 1. Demerara סוכר לפני האפייה. היכו 1/2 כוס מרשמלו crme ו 1/2 כוס חמאה, מרוכך, עם מערבל לעמוד חשמלי כבד במהירות בינונית 2 דקות או עד חלקה; בהדרגה להוסיף 2 כוסות אבקת סוכר.
הוסף 1 1/4 כפית. אבקת מרנג, והכה במהירות גבוהה 2 דקות או עד רכות. מוסיפים 1 כפית. תמצית וניל.
מורחים על 2 כפית. תערובת בין כדורי חמאה מקוררים ליצירת כריכים. עושה 2 1/2 תריסר.
כוכבי ליים מפתח להכין מתכון דרך שלב 2, השמטת תמציות וניל ושקדים, הוספת 1 כף. גרידת לימון ו-2 כפות. מיץ ליים מפתח לאחר הסוכר בשלב 1, והגדלת הקמח ל 2 1/4 כוסות. מערבבים יחד 2 כפות. מלטש סוכר לבן ו-1 כף. גרידת ליים. המשך כמונחה דרך שלב 4, חיתוך עם חותך 2 אינץ ' בצורת כוכב.
מפזרים עוגיות עם תערובת סוכר, הקשה בעדינות לדבוק.
אופים וקריר כמו בימוי, הגדלת זמן האפייה 14 עד 16 דקות או עד קצות כוכבים רק מתחילים חום. בערך 4 תריסרים.
שרי-שוקולד טביעות אצבע משרות 1 כוס קצוצה דובדבנים יבשים ב 4 כפות. ליקר דובדבנים 1 שעה. הכן מתכון דרך שלב 2, השמטת תמצית שקדים ומערבבים דובדבנים ספוגים וקקאו תהליך הולנדית 3/4 כוס עם וניל בצורת בצק צעד לתוך כדורי 1 אינץ ' (כ 1 כף. לכל כדור), ולמקם 2 סנטימטרים זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה. לחץ על אגודל או קצה של כף עץ לתוך כל כדור, ויצרו הזחה.
אופים וקריר כמו בימוי. מיקרוגל 1/2 כוס שוקולד לבן פירורים ו 2 כפות. שמנת כבדה בקערת מיקרוגל בטוחה ב 1 דקה גבוהה או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות. כפית 1/2 כפית. תערובת שוקולד לתוך כל חריץ.
בואו לעמוד עד תערובת שוקולד לבן הוא מוצק (כ 1 שעה). עושה 4 תריסרים.