עוגיות חמאה חומות מלוחות
עוגיות חמאה חומות מלוחות הן צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 133 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מיץ לימון, אבקת חלבון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס בטעם קרמל חמאה חומה {Brown Butter Week}, עוגיות חמאה חומות מלוחות, ו עוגיות קרמל מלוחות חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
להמס חמאה בסיר כבד 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני נמוך, ואז לבשל מעל חום נמוך, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד חמאה יש ארומה אגוזים והוא צבע חום עשיר, ותחתית המחבת הוא מנוקד עם חתיכות משוחות של מוצקי החלב, 8 עד 10 דקות.
מעבירים לקערה, כולל מוצקי חלב משחימים בתחתית, ומקררים עד כמעט המשרד, כ -30 דקות.
לטאטא יחד קמח קורנפלור בקערה. הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, ולאחר מכן הכה בביצה, מלח, ווניל.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב טוב.
טופס בצק לתוך 2 כדורים לשטח כל לתוך דיסק 6 אינץ'. דיסקים צמרמורת, עטוף בניילון נצמד, עד מוצק, אבל לא קשה, 15 עד 30 דקות.
מחממים תנור ל 177° עם מתלה במצב בינוני. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
מגלגלים דיסק 1 של בצק (לשמור את הבצק שנותר מקורר) בין 2 גיליונות גדולים של נייר שעווה בעובי 1/8 אינץ ' (זה כאשר טבעות הפינים מתגלגלות הם באמת מועילים). להקפיא או לצנן בצק על תבנית אפייה או מגש עד המשרד, 5 עד 15 דקות, ולאחר מכן לגזור עוגיות רבות ככל האפשר מן הבצק.
העברת עוגיות לתבנית אפייה מרופדת, סידור עוגיות על 1 אינץ ' זה מזה. אם העוגיות הופכות חמות מדי להעברה, להקפיא או להירגע עד המשרד (ראה הערות' טבחים).
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד הקצוות הם זהובים, 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
בינתיים, לאסוף שאריות של בצק ולחזור על תהליך העוגיות לעיל. ניתן לעשות שימוש חוזר בקלף, אך ודא שגיליון האפייה מתקרר בין קבוצות. הפוך יותר עוגיות עם הבצק שנותר.
היכו יחד את כל החומרים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רק בשילוב, על 1 דקה.
להגביר את המהירות גבוהה ולהמשיך להכות עד הדובדבן מחזיק פסגות נוקשות, על 3 דקות במערבל לעמוד או 10 דקות עם כף יד. אם לא באמצעות הדובדבן מיד, לכסות את פני השטח עם מגבת נייר לחה, ואז לכסות את הקערה עם לעטוף פלסטיק.
מעביר זיגוג לשקית הניתנת לאכיפה כבדה ולחץ על אוויר עודף. חיתוך 1/8 אינץ ' פתיחה בפינה התחתונה של התיק, ולאחר מכן לסובב את התיק בחוזקה מעל הדובדבן וצינור דקורטיבי הדובדבן על עוגיות. אם תרצה, מפזרים סוכר מלטש או מלחי ים צבעוניים בזמן הציפוי עדיין רטוב. (לציפוי כהה, ראה הערות של טבחים.)
בואו הדובדבן יבש לחלוטין (בערך 1 שעה) לפני אחסון עוגיות.
* הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים.•
טבעות סיכות מתגלגלות מאפשרות לך לגלגל את הבצק לעובי אחיד מבלי לטרוח עם שליטים. ובצק מגולגל באופן שווה עושה לעוגיות אפויות באופן שווה.* עבור הקצוות החדים, הנקיים ביותר, להקפיא או לצנן עוגיות לחתוך עד המשרד לפני האפייה.* עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, ב פח עוגיות מתכת בטמפרטורת החדר 1 שבוע.* אבקת מרנג ניתן למצוא בסעיף האפייה של חנויות מלאכה גדולות, כגון מייקל, או על Amazon.com. * הדובדבן יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה במגבת נייר לחה וקערה מכוסה בניילון נצמד.* כדי גוון הדובדבן, להעביר 1/4 כוס הדובדבן לקערה קטנה עבור כל צבע גוון עם צבע מאכל. כפית כל צבע של הדובדבן לתוך שקית resealable, הקשה על אוויר עודף, ולהמשיך כמתואר לעיל.