עוגיות חמאה משחימות עם ציפוי קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות חמאה משחימים עם ציפוי קרמל. והוא יספק כ 48 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 161 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם חלב, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות קמט חמאה משחימות עם ציפוי קרמל מלוח, עוגת דלעת חמאה בשחמה עם ציפוי קרמל מלוח, ו עוגיות דלעת עם ציפוי חמאה משחימה.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. ב 2 ליטר סיר כבד, להמיס 1 כוס חמאה על חום בינוני. המשך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד החמאה היא חום בהיר. מגניב לפחות 10 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים חמאה משחימה, 2 כוסות סוכר חום, 1/2 כוס חלב והביצים עם כפית. מערבבים בקמח, סודה לשתייה ומלח. זרוק את הבצק על ידי כף מעוגלתמלא על 2 אינץ ' זה מזה על גיליון עוגיות ungreased.
אופים עוגיות 9 עד 11 דקות או עד כמעט שום שקע נשאר כאשר נגע במרכז. מגניב 1 עד 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על חום בינוני. מערבבים 1 כוס סוכר חום.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחלב 1/4 כוס.
חום לרתיחה; להסיר מחום. קריר לפושר, כ -30 דקות. מערבבים בהדרגה אבקת סוכר.
מורחים ציפוי קרמל על עוגיות.