עוגיות חמאה עם גוון קר
עוגיות חמאה עם מצח קר עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 107 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-32 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות חמאה מלוחות, כדורי פקאן משחימים של סוכר, ו משחי חמאת בוטנים חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'יפס.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים 6 דקות או עד חום כהה.
יוצקים חמאה לתוך קערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים סוכר מגורען 1/2 כפית וניל; מכים עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 2 דקות).
מוסיפים חלמונים, ומכים במהירות בינונית עד מעורבב היטב (בערך 1 דקה).
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח, מלח ואבקת אפייה; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת החמאה; מכים במהירות נמוכה רק עד לשלב. להפוך את הבצק על גיליון נייר שעווה; ללוש בעדינות 7 פעמים.
חותכים עם 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות בצורת כוכב לתוך 32 עוגיות; reroll שאריות לפי הצורך. סדר עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדת בנייר קלף.
אופים, 1 אצווה בכל פעם, ב 350 במשך 10 דקות או עד הקצוות הם השחמה קלות. עוגיות מגניבות לגמרי על מדפים.
מערבבים אבקת סוכר, חצי וחצי, ו 1/4 כפית תמצית וניל, ערבוב עם מקצף עד הדובדבן הוא חלק. כפית על 3/4 כפית הדובדבן על כל עוגייה; להפיץ לקצוות. בעוד הדובדבן רטוב, מפזרים כל עוגייה עם 1/2 כפית סוכר אגס. יבש על מדפים.