עוגיות חמאת בוטנים
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . אם יש לך סודה לשתיה, קמח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו עוגיות חמאת בוטנים ממולאות עם ציפוי חמאת בוטנים מעורבב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו מחבת cupcake עם מצעים נייר, או גריז וכוסות קמח.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר החום, קיצור וחמאת בוטנים עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח, קרם טרטר, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך הבלילה לסירוגין עם החלב. כף לתוך כוסות מאפין מוכן.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון של הקאפקייקס באביב בחזרה כאשר נלחץ קלות. מגניב במחבת לפחות 10 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.