עוגיות חמוציות-אגוז מלוחות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ביסקוויטים אוכמניות-אגוז מלוחים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חמוציות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות טיפת מתובל, עוגיות גבינת שמנת מתובלות, ו מהיר N ' עוגיות ארוחת ערב מתובל.
הוראות
מחממים התנור ל 425 ומניחים מתלה בשליש התחתון של התנור. בקערה רדודה גדולה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח דק.
מוסיפים את החמאה הצוננת ומשתמשים בבלנדר מאפה או 2 סכינים לחתוך את החמאה לתוך הקמח עד שהוא בגודל של אפונה. מערבבים בשאלות, חמוציות, אגוזי מלך ופלפל. מערבבים בחמאה רק עד הבצק הוא רטוב. אבק קל משטח עבודה עם קמח. להפוך את הבצק החוצה על פני השטח ללוש 2 או 3 פעמים, רק עד שהוא מגיע יחד. לטפוח את הבצק לדיסק בעובי 1/2 אינץ'.
באמצעות מקומטת 2 1/4 אינץ ' עגולה עוגייה, להחתים את כדורי ביסקוויט קרוב ככל האפשר. לאסוף את השאריות ללוש אותם יחד 2 או 3 פעמים, ואז לשטח את הבצק ולחסום יותר כדורי ביסקוויט. ללטף את השאריות יחד ולחץ אותן בעדינות לתוך ביסקוויט.
מעבירים את הביסקוויטים לתבנית אפייה גדולה ומברישים את צמרות החמאה המומסת. מפזרים קלות את הביסקוויטים עם כמה גרגרים של מלח פתיתי וצינה עד המשרד, על 10 דקות.
אופים את הביסקוויטים במשך 20 דקות, או עד הזהב.
תן לביסקוויטים להתקרר מעט על תבנית האפייה לפני ההגשה.