עוגיות חתוכות בעציץ
המתכון "עוגיות חתוכות בעציץ" מוכן בכ-45 דקות . תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 72 מנות עם 127 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. אנשים רבים מאוד אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . 213 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כגון עוגיות חתוכות וניל ודבש , כופתאות פרחי חזיר אפויות ברוטב סויה וג'ינג'ר , ופסטה פרימוורה עוף - בסגנון נערת חווה של Flower Patch .
הוראות
מוסיפים ביצים וחומרי טעם ומערבבים היטב. מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים לבלילה ומערבבים היטב.
צננו 3-4 שעות או לילה שלם לפני השימוש.
מרדדים את העוגיות לעובי של כ-1.25 ס"מ ומנעולים לתוך העוגייה מקלות עוגיות לפחות מ-1/3 עד 1/2.
אופים עוגיות ב-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט) למשך 8-10 דקות. בצק זה נשמר היטב בכלי מכוסה במקרר במשך שבועיים.
מקשטים כרצונכם. מציגים 3-7 עוגיות בכלי חרס בקוטר 15 ס"מ (בהתאם לגודל העוגייה). מכסים את הכלי עם שעועית יבשה וחותכים עיגול קלקר שיתאים היטב לחלק העליון.