עוגיות טיפות אגוז דומדמניות
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו אפל-עוגיות דומדמניות, עוגיות דומדמניות לימון, ו עוגיות דומדמניות בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להשרות דומדמניות ב 1/2 כוס מים חמים עד נפוח; לנקז ולהניח בצד. מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את הקצרת סוכר חום עד חלקה. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מערבבים את 1 כפית וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, מערבבים לתוך תערובת מוקרם לסירוגין עם חלב החמאה. מקפלים את האגוזים הקצוצים ודומדמניות מיובשות. טיפה על ידי כפות מעוגלות על סדיני העוגיות.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. כאשר העוגיות הן קרירות, כפור עם ציפוי החמאה החום.
כדי להפוך את הזיגוג: להמס חמאה בסיר קטן על כובע בינוני עד חום זהוב. מערבבים את 1/4 כוס מים ו 1/2 כפית וניל. מקציפים את הסוכר ' ממתקים 1/2 כוס בכל פעם עד הדובדבן הוא של עקביות להפיץ.